Köpvillkor 


25 % moms tillkommer på samtliga priser.


Vi erbjuder köp mot faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Vid finansiering genom Wasa Kredit överlåts fordran till Wasa så snart vi mottagit avtal och leveransgodkännande från er. 


Samtliga priser på är inkl. frakt inom Sverige.


När din beställning är registrerad hos oss bekräftas den med en orderbekräftelse. Kontroller noga så att alla uppgifter stämmer. 


Vi lämnar 1 års garanti på våra maskiner undantaget motorn som levereras med 3 års garanti då löpande service enligt bifogat underlag från Honda är gjord. 

Garantin gäller inte slitage och skada som uppkommit under oaktsamt användande. Garantin gäller heller inte om inte bifogade instruktioner för hur maskinen skall användas har efterföljts.


Små ojämnheter i plasten kan förekomma vilket anses som normalt och inget som påverkar funktionaliteten. 


Då din maskin levereras ber vi dig att noggrant kontrollera varan samt uppmärksamma eventuella skador på emballaget. Om emballaget är skadat ber du speditionsombudet att skriva en notering om detta. Vi rekommenderar inte att du inte tar emot en produkt som är skadad vid leverans samt omgående tar kontakt med oss.


De kunduppgifter som du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering och ev. framtida kontakt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.